Denne opskrift er en af de mere sunde indslag, da både sukker, fedt og gluten er begrænset i opskriften.
Ingredienser
Dej
- 50 g gær
- 2 dl vand
- 1 spsk rapsolie
- 90 g grahamsmel
- 10 g skummetmælkspulver (jeg bruger Easis)
- 100 g rismel
- 150 hvedemel
- 50 g havregryn
Fyld
- 1/2 dl Bodylab saltet karamel topping
- 2 spsk kanel
- 1 stor spsk peanutbutter
Smulder gæren i det lukne vand og rød det godt ud. Tilsæt skyr og raps olie – rør godt. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres til den er en sammenhængende dej. Den vil være en smuile klæg. Til til hævning i 30 minutter et lunt sted tildækket med klæde.
Dejen rulles ud. Kan evt drysses med lidt rismel eller hvedemel hvis den hænger fast.
Bland fyldet og rør det godt. Smør det på den udrullede dej, og rul sammen. Skær snegle i ca 1 cm’s tykkelse og sæt på en bageplade.
Efterhæv i 30 minutter. Bages i varmluftovn på 180 grader i ca. 20 minutter.
Published by