Blomkålsboller

Ingredienser:

 

  • 400 g revet blomkål
  • 3 æg
  • 1 dl Cheasy skyr naturel
  • 30 g fint hakket græskarkerner eller nødder
  • 30 g rismel
  • 2 spsk Easis skummetmælkspulver
  • 1 1/2 spsk sukrin eller et par dåber Easis perfect sød m Stevia
  • 2 tsk chia frø
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 1/2 tsk salt
  • 4 tsk loppefrøskaller
  • 1 1/2 tsk bagepulver

 

Den rensede blomkål rives og kommes i en skål med de øvrige ingredienser. Med en stavblender blandes “dejen” til en fintkornet masse. Alternativt kan det hele blandes/hakkes i en køkkenmaskine.

Lad dejen hvile i 10 minutter. Form 9 – 10 boller med en fugtig spiseske eller fugtet fingre.

Bag bollerne i ovnen på 180 grader i 20 – 25 minutter. De vil falde lidt sammen og blive fladere.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *